EHBO Ammerzoden-Well

De Koninklijke EHBO leert helpen!

NIEUWE DATA VOOR DE REANIMATIECURSUS ZIJN WEER BEKEND, ZIE HIERONDER

Opleidingen en cursussen

Een ongeluk zit in een klein hoekje...wat, als er iets gebeurt en er geen ambulance of medisch personeel in de buurt is.

U zou eerste hulp kunnen toepassen als u tenminste weet wat u moet doen. Dit leert u in een EHBO of reanimatie cursus. Dat geeft meer zekerheid en een veilig gevoel.

Wij geven geven verschillende opleidingen en cursussen op het gebied van eerste hulp, kinder-EHBO, AED en reanimatie, jeugd EHBO en de basisopleiding. Voor alle soorten aantekening worden jaarlijks herhalingslessen verzorgd. Alle lessen worden gegeven door een professionele instructeur en lotus.

Heeft u interesse of vragen... neem vrijblijvend contact op met ons middels het aanvraag formulier. Zowel voor particulieren, groepen als verenigingen.

AED-reanimatie-cursussen

Ook dit jaar verzorgen wij weer Reanimatie-cursussen. Kom jij er ook een volgen en red levens in jou buurt. De AED-reanimatie herhalingsles staat gepland op woensdagavond 19 februari of 25 maart 2020. Een nieuwe AED-reanimatie cursus op woensdagavond 18 maart 2020.

Per week worden in Nederland 300 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand. Weet jij wat te doen in geval van een Reanimatie? Op steeds meer locaties hangen AED- apparaten, ook in Well en Ammerzoden. Deze kunnen de overlevingskansen van het slachtoffer met ruim 60% vergroten. Weet jij hoe u een AED-apparaat moet gebruiken?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil kunnen handelen bij een medemens die in nood is.

In deze korte training van 1 avond leert u reanimeren en het bedienen van de AED. De kosten zijn € 12,50 per avond. De avond wordt gegeven in Hedel.

Aanmelden of informatie opvragen kan door een e-mail te sturen naar cursus@ehboammerzoden-well.nl.