EHBO Ammerzoden-Well

De Koninklijke EHBO leert helpen!

Opleidingen en cursussen

Een ongeluk zit in een klein hoekje...wat, als er iets gebeurt en er geen ambulance of medisch personeel in de buurt is.

U zou eerste hulp kunnen toepassen als u tenminste weet wat u moet doen. Dit leert u in een EHBO of reanimatie cursus. Dat geeft meer zekerheid en een veilig gevoel.

Wij geven geven verschillende opleidingen en cursussen op het gebied van eerste hulp, kinder-EHBO, AED en reanimatie, jeugd EHBO en de basisopleiding. Voor alle soorten aantekening worden jaarlijks herhalingslessen verzorgd. Alle lessen worden gegeven door een professionele instructeur en lotus.

Heeft u interesse of vragen... neem vrijblijvend contact op met ons middels het aanvraag formulier. Zowel voor particulieren, groepen als verenigingen.

Reanimatie-cursussen

Ook dit jaar verzorgen wij weer Reanimatie-cursussen. Kom jij er ook een volgen en red levens in jou buurt.

Per week worden in Nederland 300 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand. Weet jij wat te doen in geval van een Reanimatie? Op steeds meer locaties hangen AED- apparaten, ook in Well en Ammerzoden. Deze kunnen de overlevingskansen van het slachtoffer met ruim 60% vergroten. Weet jij hoe u een AED-apparaat moet gebruiken?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil kunnen handelen bij een medemens die in nood is.

In deze korte training van 1 avond leert u reanimeren en het bedienen van de AED. De kosten zijn € 12,50 per avond. De avond wordt gegeven in Hedel. Meer informatie: https://ehboammerzoden-well.nl/opleiding

Nieuw cursus vindt plaats op 3 april 2019 we starten om 19.30uur. Heb je al eerder een les gevolgd, onze herhalingsles vindt plaats op: 20 februari of 20 maart en starten om 20.00uur.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@ehboammerzoden-well.nl.